Се одржа традиционалниот новогодишен базар на посебното основно училиште „Д-р Златан Сремец“

Се одржа традиционалниот новогодишен базар на посебното основно училиште „Д-р Златан Сремец“

SHARE

dm-i-zlatan-sremecВо петокот (23.12) се одржа традиционалниот новогодишен базар на училиштето за деца со посебни потреби „Д-р Златан Сремец“ под мотото „Ден за насмевки“, оваа година помогнат од Direct Media Skopje и „Рамстор мол“l.

coverНа настанот беа изложени прекрасни ракотворби со новогодишен мотив изработени од учениците – честитки, украси како и многу вкусни новогодишни колачиња. Материјалите, што им беа потребни на вредните деца за ракотворбите, ги обезбеди Direct Media, додека „Рамстор мол“ отстапи изложбен простор во детското катче на трговскиот центар.

dsc_0047 dsc_0060 dsc_0066

????????????????????????????????????

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор