До 15% бонус со картичките American Express® од Силк Роуд Банка!

До 15% бонус со картичките American Express® од Силк Роуд Банка!

SHARE

Препознатлива и различна, Твој Бонус е единствена програма за поврат на средства што ве наградува со бонуси до 15%, секогаш кога плаќате со вашата картичка American Express.

banka

Твој Бонус се темели на партнерство со повеќе од 100 трговци и е присутна на повеќе од 250 продажни места. Меѓу нив, голем број водечки трговски друштва учествуваат во оваа програма. Покрај зелената и златната картичка American Express, Силк Роуд Банка ја нуди и својата дебитна картичка Point American Express. Корисниците на овие картички можат да добијат бонуси од 2,5% до 10% купувајќи кај определени премиум партнери на програмата.

Дополнително, сите нови корисници на станбен кредит и на депозитните производи на Силк Роуд Банка, имаат можност да добијат двојно поголем бонус плаќајќи со своите кредитни картички на American Express, во одредени месеци од годината. Програмата Твој Бонус постојано се надополнува со нови брендови коишто нудат бонуси со најразлични проценти.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор