БЕСПЛАТНА ДОМАШНА ПОСЕТА ЗА СИТЕ

БЕСПЛАТНА ДОМАШНА ПОСЕТА ЗА СИТЕ

SHARE

Зимските денови се период на вируси, грипови и зачестени настинки. Како што опаѓаат температурите, така паѓа и човековиот имунитет. Со тоа се јавува и поголема потреба од лекарска консултација, прегледи и од различни испитувања.

biotek-posetaБез разлика дали заради лошите временски услови или немоќ да се напушти домот, многумина одлучуваат да ја одложат лекарската посета која во овој период е неопходна. Токму поради тоа, тимот на Биотек-лабораторија во периодот од 09.1.2017 до 14.1.2017 ќе врши бесплатна домашна посета за сите, со цел да земе материјал за испитување. Понудата важи за територијата на цело Скопје!

БИOTEK-лабораторијата претставува прва специјалистичка молекуларна, микробиолошка и биохемсика лабораторија направена по водечки светски стандарди и опремена со најсовремени технолошки апарати од најголемите светски производители на медицинска опрема. Се наоѓа на Ул. Аминта Трети 44, 1000 Скопје, Р. Македонија.

За повеќе информации, посетете ја веб-страницата  www.bioteklab.com.mk или јавете се на +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор