Продолжува ноемвриската „У&З-лавина од подароци“

Продолжува ноемвриската „У&З-лавина од подароци“

SHARE

Продолжува ноемвриската „У&З лавина на подароци“!

„Swiss Medical Products“ на една читателка на ноемврискиот број на „Убавина и здравје“ ѝ подарува регенеративен гел со екстракт од полжав Cell 1.

Доколку сакате да го добиете на подарок, треба да нè лајкнете, да нè споделите на вашиот фејсбук-профил, доколку сакате, оставете ни и ваш коментар (вашите коментари ни значат многу) и со тоа станувате потенцијален добитник на подарокот.

Добитниците од номевриската „лавина на подароци“ ќе ги објавиме во декемврискиот број на списанието „Убавина и здравје“, кое излегува на 10 декември.

Следете нè! Забавувајте се со нас! Читајте нè! Ние сме тука за вашата убавина и здравје!

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор