Како до подарок на шеќерна маса

Како до подарок на шеќерна маса

SHARE

Во коментар под текстот за шеќерните маси, напиштете го датумот на раѓање на вашето дете! Детето кое има датум на раѓање најблиску до 1 јануари добива на подарок една шеќерна маса за својот роденден.

slatka-masa-3