Swarovski Octea: OH, MY WATCH!

Swarovski Octea: OH, MY WATCH!

SHARE

Новите часовници Swarovski Octea се креирани со љубов и пасија кон кристалот. Создадени со популарниот швајцарски механизам, поставуваат нови стандарди во современиот дизајн преку комбинирање на елеганцијата и луксузот. Од спортски до спектакуларни модели, нѐ оставаат без здив!

Swarovski Octea, 21.200 ден.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор