Листа на парчиња што ќе бидат предмет на копнеж во ноември

Листа на парчиња што ќе бидат предмет на копнеж во ноември

SHARE

Кое модно парче морате да го имате идниот месец?

Ноември е месец на есента во кој сите трендови за кои слушаме или читаме доаѓаат до израз. Впечатливите и длабоки нијанси, принтови што ја шараат нашата облека, претставуваат посебен моден додаток кој ќе го комплетира нашиот стајлинг.

Овие MUST HAVE парчиња ве чекаат…

Текст: А. Велјановска

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор