Заводливо лето: костими за капење SELECTION 2016

Заводливо лето: костими за капење SELECTION 2016

SHARE

Костимите за капење Lisca Selection ќе го обојат летото 2016 во енергична зелена, портокалова и гламурозна црна или бела боја. Смелите и тренди кроеви ќе ја нагласат заводливоста на женското тело – предизвикувачко деколте и набори, како и атрактивна шара на зебра. Префинетите кроеви и модели комбинирајте ги во хармонија со своите желби, а со нив одберете сензуални, проѕирни или елегантни летни фустани и туники.

LISCA_Africa_42864_01

LISCA_Africa_42863_02

LISCA_Africa_49246_X2

LISCA_Barbados_40174,41169_02

LISCA_Barbados_40177,41172_G4

LISCA_Barbados_49215_01

LISCA_Barbados_49215_02

LISCA_Barbados_49217_TT

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор