Мисиците во природно издание: Какви ви се допаѓаат повеќе? (ФОТО)

Мисиците во природно издание: Какви ви се допаѓаат повеќе? (ФОТО)

SHARE

Кога ќе ги погледнете овие фотографии, ќе сфатите дека носителките на престижната титула „мис“ се уште поубави во вистинскиот живот.

Меган Јанг, Мис на Светот за 2013 година

Паулина Вега, Мис на Универзумот за 2014 година

Дајана Мендоза, Мис на Универзумот за 2008 година

Азра Акин, Мис на Светот за за 2002 година

Оливија Кулпо, Мис на Универзумот за 2012 година

Пиа Алонзо, Мис на Универзумот за 2015 година

Лејла Лопес, Мис на Универзумот за 2011 година

Ријо Мори, Мис на Универзумот за 2007 година

Натали Глебова, Мис на Универзумот за 2005 година

Ролин Страус, Мис на Светот за 2014 година


НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор