Нов облакодер во Лондон во вид на пенис?!

Нов облакодер во Лондон во вид на пенис?!

SHARE

Највисоката зграда во Западна Европа има облик на пенис!


И не зборуваат сите за височината на зградата, колку што зборуваат за обликот. Замислете што ќе кажуваат Англичаните кога ќе ги прашаат каде живеат.

Сепак, оваа форма се гледа од птичја перспектива, но не и од жабја. Ако ја гледате зградата од улица, ќе видите интересна градба.

Изградбата на оваа зграда чини 800 милиони фунти, а истата има 67 ката. Вкупниот број на станови е 861, а истите ќе започнуваат со цена од 595.000 до 3 милиони фунти. Зградата ќе биде готова до 2020 година.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор