Разубавете го стариот мебел со разнобојни тапети

Разубавете го стариот мебел со разнобојни тапети

SHARE

Еве уште еден начин како можете да го разубавите мебелот на едноставен начин и истовремено да ја активирате својата креативност, но и рацете! 

Ulepšajte-stari-nameštaj-raznobojnim-tapetama

Ако имате стари парчиња мебел со кои не занете што да правите, ние ви претставуваме една идеја – искористете тапети. На стариот мебел многу лесно ќе можете да ги залепите тапетите.

Ulepšajte stari nameštaj raznobojnim tapetama

Потребно е само да најдете ефектен дезен на тапети, лепак за нив и четка.

Ulepšajte stari nameštaj raznobojnim tapetama

Мебелот освежен со тапети може да има многу стил и да изгледа многу шик. Со тапетите можете да залепите само дел од мебелот, како што се фиоки или врати на плакари, или да го направите спротивното – да ја излепите внатрешноста. Секако, можете да го залепите и целото парче мебел или, да направите комбинација од повеќе тапети.

Ulepšajte stari nameštaj raznobojnim tapetama

Ulepšajte stari nameštaj raznobojnim tapetama

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор