Како можете да ги искористите старите палети во градината

Како можете да ги искористите старите палети во градината

SHARE

Дрвените палети се исклучително интересен елемент што можете да го искористите на најразлични начини. Ова особено може да се види во градината каде палетите може да се искористат на наједноставни начини. 

Na-koji-način-možete-iskoristiti-drvene-palete-u-bašti

Ако имате идеи и, секако, ако сте вешти во користењето алати, многу лесно ќе ги претворите палетите во клупи, жардиниери, столици, мали вертикални градини или пак своевидни минијатурни куќички, кои може да се прекријат со билки.

Na koji način možete iskoristiti drvene palete u bašti

Na koji način možete iskoristiti drvene palete u bašti

Na koji način možete iskoristiti drvene palete u bašti

Na koji način možete iskoristiti drvene palete u bašti

Na koji način možete iskoristiti drvene palete u bašti

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор