Јелена Карлеуша ја покажа свекрва си (ФОТО)

Јелена Карлеуша ја покажа свекрва си (ФОТО)

SHARE

По Адриана Лима и Емина Јаховиќ, и Јелена Карлеуша одлучи да ја покаже својата свекрва, фотографирана со синот Душко Тошиќ.

Емина Јаховиќ ѝ го честита роденденот на свекрва си (ФОТО)

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор