Јелена Карлеуша стана ѕвезда во Турција (ФОТО)

Јелена Карлеуша стана ѕвезда во Турција (ФОТО)

SHARE

Поп-пејачката Јелена Карлеуша можеби не им е омилена на новинарите во својата желба, но затоа ја обожаваат колегите во Турција. Можеби поради фактот што му е сопруга на Душко Тошиќ, кој е еден од омилените играчи на Бешикташ, ЈК почна да ги полни турските магазини…

JK 1 JK 2

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор