Шакира му „удри клоца“ на Пике

Шакира му „удри клоца“ на Пике

SHARE

Debido a motivos que me impiden viajar a Las Vegas /Los Angeles esta vez no podré asistir a la 17 edición de los@LatinGRAMMYs ni los @AMAs

shakirapiqueinstagram

Шакира и Пике се запознаа за време на Светското првенство во фудбал во Јужна Африка во 2010 година. Тие не се во брак, но имаат два сина.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор