ФОТО: Вугринец со девојката на концертот на Цетински

ФОТО: Вугринец со девојката на концертот на Цетински

SHARE

renato

Едно време ракометарот, кој од неодамна е дел од нашата репрезентација, по се изгледа огладне, па отиде да купи пуканки. Вугринец знае дека само од љубов не се живее мора некогаш нешто и да се касне, па нели уживање на празен стомак не оди!

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор