ФАНОВИТЕ СЕ ПЛАШАТ: Оливер Драгојевиќ почна да ги откажува концертите

ФАНОВИТЕ СЕ ПЛАШАТ: Оливер Драгојевиќ почна да ги откажува концертите

SHARE

Познатиот пејач Оливер Драгоевиќ го откажа концертот во Германија, а неговите фанови се плашат за неговота здраствена состојба.

Имено, Оливер веќе половина година се бори со една од најопасните болести на 21. век – канцерот.

„Некои работи ми се сепак премногу лични. Се лекувам и им заблагодарувам на сите за грижата, но она што сега ми треба е мир“, изјавил Драгојевиќ за медиумите.

Неговите пријатели откриле за хрватските медиуми дека многу малку од колегите на легендата на хрватската музика се јавуваат да прашаат за неговото здравје.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор