ТЕА ТРАЈКОВСКА ПРОВОЦИРА: Сакаше да ја покаже фризурата, ама сите гледаа во...

ТЕА ТРАЈКОВСКА ПРОВОЦИРА: Сакаше да ја покаже фризурата, ама сите гледаа во нешто друго (ФОТО)

SHARE
Младата и атрактивна пејачка Теа Трајковска намерно или пак не, го привлече вниманието на своите машки обожаватели на социјалните мрежи.
Сакајќи да се пофали со своите плетенки на глава, Теа покажа и нешто повеќе.
Се разбира, ваквата фотографија ги воодушеви припадниците на посилниот пол кои веднаш ја почестија со стотина „лајкови“.
Погледнете:

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор