Лепа Брена откри во што никако не може да влијае на Боба

Лепа Брена откри во што никако не може да влијае на Боба

SHARE

Кога станува збор за стилот на облекување, сопругите обично влијаат на своите сопужници, но тоа не е случај со Лепа Брена и Боба Живојиновиќ.

„На него не може да се влијае во секоја смисла. Тој е човек што има свои стандарди. Сака многу удобна гардероба, спортска и комотна, широка. Главно мора да биде висококвалитетен памук, некаков кашмир, не е некој голем љубител на свила… Мислам дека е во право, тоа е најпаметно“, откри Брена.

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор