Кој за што, баба за вретено: Емина Јаховиќ искритикувана

Кој за што, баба за вретено: Емина Јаховиќ искритикувана

SHARE

Популарната пејачка Емина Јаховиќ ужива на годишниот одмор со семејството, па стокмена од глава до петици, им се пофали на своите следбеници на социјалните мрежи со својот стајлинг за на плажа. Меѓутоа, наместо за стајлингот, некои од обожавателите се фатија за ненаместениот кревет во заднината на пејачката, критикувајќи ја што не го наместила.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор