Ким Кардашијан: Вака се заработуваат 14 милиони за 3 минути

Ким Кардашијан: Вака се заработуваат 14 милиони за 3 минути

SHARE

Ким Кардашијан ја лансира својата козметичка линија „KKW Beauty” и во рекорден рок ги расподала сите 300.000 производи. Овој момент го чекале многу девојки низ светот. Козметичката линија на Ким Кардашијан се состои од коректори и моливи за контурирање на лицето. Во продажба биле пуштени 300.000 парчиња по цена од 48 долари, а линијата е продадена за помалку од 3 часа. Она што е најверојатно е дека Ким заработила 14 милиони за само неколку минути.