Кевин Спејси самоиницијативно бара да се лекува

Кевин Спејси самоиницијативно бара да се лекува

SHARE

Холивудскиот актер Кевин Спејси (58) откако дозна дека ќе остане без наградата „еми“ поради повеќеркатните обвинувања за сексуално злоставување, одлучи да побара психолошка „процена и лекување“. Претставникот на оскаровецот изјави дека актерот ќе се повлече од јавноста некое време.

Актерот јавно призна: „Избрав да живеам како хомосексуалец“

„Кевин Спејси ќе си даде време да побара процена и лекување. Моментално немам повеќе информации“, изјавил неговиот претставник за магазинот „Вариети“.

Брат му на Кевин Спејси ја откри нивната мрачна семејна тајна

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор