SHARE

Кога во 2002 година се појави на сцената, поп-пејачката Ана Николиќ беше убава, млада, згодна и… природна. Меѓутоа, не успеа да не потклекне пред трендот на силиконски гради и усни, па денес поинаку од пред 15 години.

Рака на срце, со силикони во градите не претера, така што „тријката“ одлично се вклопи во нејзиното тело, но усните сепак придонесоа веќе да не личи на себе…

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор