ИМАТЕ 15 МИНУТИ ДА СЕ СОБЛЕЧЕТЕ ГОЛИ: Избор за манекенки се претвори...

ИМАТЕ 15 МИНУТИ ДА СЕ СОБЛЕЧЕТЕ ГОЛИ: Избор за манекенки се претвори во порно-филм (ВИДЕО)

SHARE

Натпреварувачките за изборот за австралиски „Топмодел“ добија бизарна задача, а тоа е да позираат скроз голи во придружба на машки модели.

Секоја девојка имала 15 минути да завземе најдобра поза за сликање.

Од приложеното може да се види дека на девојките воопшто не им е пријатно, бидејќи нивните машки колеги со раце мораа да им ги скријат интимните делови.

Многумина на социјалните мрежи ова го искоментираа дека повеќе наликува на порно-филм, отколку избор за најубава девојка.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор