Емина Јаховиќ веќе не сака да биде фина?! (ФОТО)

Емина Јаховиќ веќе не сака да биде фина?! (ФОТО)

SHARE

На изненадување на многумина, Емина Јаховиќ ја подигна маицата и покажа со какви стомачни мускули располага. Ова особено чуди земајќи предвид дека пејачката не е позната како некој што сака премногу да ги открива своите атрибути.

Great hour for running 🏃 🔥 #dontskipthegym #strongereveryday

A post shared by @yaemina on

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор