Елена Ристеска ја откри својата најголема „слабост“ (ФОТО)

Елена Ристеска ја откри својата најголема „слабост“ (ФОТО)

SHARE

Нашата популарна пејачка Елена Ристеска со статусот и фотографијата што осамнаа на нејзиниот фејсбук-профил ушѓте еднаш потврди дека нејзината малечка внучлка Делфина и’ е најголема слабост.

elena-naslovna

„Јас си имам Јипчиња на ноџињата… и две гушнати куЦиња во позадината…“, напиша пејачката во описот на фотографијата на која ја гледаме „Делфи-мелфи“ – како што самата ја нарекува својата внука.

elena

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор