Елена Велевска со провокативна фотографија го најави дочекот на Стара нова година...

Елена Велевска со провокативна фотографија го најави дочекот на Стара нова година (ФОТО)

SHARE

Фолк-пејачката Елена Велевска на својот фејсбук-профил го најави дочекот на Стара нова година во Прилеп со звуците на нејзините песни. Ништо необично, ќе помислите, сепак…

elena-velevska-2

… ќе се согласите дека позата е доста провокативна, така што дефинитивно објектот ќе биде полн!

elena-velevska

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор