ДИНО МЕРЛИН ИМА НАСЛЕДНИК: Малиот Марко е хит на Балканот, неговата изведба...

ДИНО МЕРЛИН ИМА НАСЛЕДНИК: Малиот Марко е хит на Балканот, неговата изведба ќе ве „тресне“ од земја (ВИДЕО)

SHARE

Дино Мерлин може да замине во пензија – пишува во еден од коментарите на социјалните мрежи, на видеото на кое младиот Марко Бошњак ја изведува познатата песна „Да је туга снјег“.

Фантастичниот вокал на оваа идна ѕвезда ќе ве остави без зборови. Неговата изведба е веќе хит на социјалните мрежи.

Слушнете:

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор