Голди Хон ја шокира јавноста со овие фотографии

Голди Хон ја шокира јавноста со овие фотографии

SHARE

По некое непишано правило, кога ќе видиме фотографија од личност што во младоста важела за убава, но сега на нејзиното лице се гледаат трагите од годините, некако се растажуваме и се прашуваме што се случило со неа. Токму таков е примерот со холивудската актерка Голди Хон, која во ноември годинава ќе го прослави 72-от роденден.

@officialgoldiehawn #goldiehawn

A post shared by Joseph Chavez (@hippierocker98) on

Иако цело време беше присутна во медиумите, откако по 5-годишната пауза се врати на големиот екран со филмот „Русокоса во џунгла“, стана уште поинтересна за медиумите кои се занимаваат со броење на пластичните операции што ги направила или се мисли дека ги направила. Меѓутоа, овие фотографии покажуваат дека на жените, колку и да се трудат околу лицето, еден од најголемите естетски проблеми им се надлактиците.

Продолжува на следната страница…

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор