Андрија Милошевиќ збесна поради прашањето на новинарот

Андрија Милошевиќ збесна поради прашањето на новинарот

SHARE

За време на гостувањето во позната ТВ-емисија, водителот му го постави прашањето на актерот Андрија Милошевиќ кое буквално го вади од такт.

„Ти мене секојпат ме прашуваш истото: Кога ќе се ожениш? Чекај, кажи ми, кога ти ќе се ожениш? Да видиш малку како е“, се изнервирал Андрија во емисијата и на водителот му го зел микрофонот и на кратко ги замениле улогите.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор