Проблеми во рајот: Новак ја изневерувал Јелена со оваа девојка?! (ФОТО)

Проблеми во рајот: Новак ја изневерувал Јелена со оваа девојка?! (ФОТО)

SHARE

Денес на сите светски медиуми се појави информацијата дека Новак Ѓоковиќ ја изневерува сопругата Јелена со сексапилната готвачка која е вработена кај сестрите ВилијамсЛорен вон дер Пул. Оваа црномуреста девојка е кесперт за здрава исхрана и на времето му делеше совети и на Ноле за веганската исхрана. Сепак, Британците не запираат тука, туку истакнуваат дека токму поради атрактивната готвачка настанал проблем помеѓу Новак и Јелена. Тврдат дека Новак и Лорен често излегувале заедно на забави и дека Јелена е поради тоа бесна на својот сопруг.

Лорен демантира дека имала каква било афера со Новак, освен што излегувале пријателски и што му помагала во исхраната.

„Новак е многу кул и згоден човек, но јас му помагав бидејќи го сметам за пријател, ништо друго. Всушност, јас не сум таква девојка“, изјави Лорен вон дер Пул.

Извор: свет.рс

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор