Self-help: 40 исклучителни мотивациски книги со попуст до 30% во „Три“

Self-help: 40 исклучителни мотивациски книги со попуст до 30% во „Три“

SHARE

Исто како психотерапијата, медитацијата и курсевите по лајфкоучинг, така и литературата за самопомош (self-help) е значајна затоа што помага во побрзо решавање на проблемот, тврдат стручњаците.  А познато е дека секој од нас посакува среќа, љубов и успех – веднаш! Освен тоа, книгите се многу поевтини од сеансите кај психотерапевт…

До петок, 15 декември, во книжарниците ТРИ и на интернет-книжарницата kniga.mk ќе можете да набавите 40 исклучителни мотивациски книги со попуст до 30%. Одлични наслови со драгоцени животни лекции, инспиративни приказни и совети за исполнет живот ве очекуваат на полиците во нашите книжарници.

Сите наслови како дел од специјалната понуда можете да ги разгледате тука.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор