Огномет во кревет: Најдобриот љубовник во Зодијакот

Огномет во кревет: Најдобриот љубовник во Зодијакот

SHARE

Ако сакате максимално уживање во сексот покрај некој кој знае што сака жената и е подготвен тоа да ѝ го пружи, идеален љубовник за секоја дама е мажот во знакот Овен!

seksИскусните жени велат дека Овенот во кревет е како грмотевица – енергија која одеднаш се ослободува, изненадува и ја остава партнерката без зборови. Значи, страста е гарантирана, а веројатно и неколку оргазми.

Сепак, треба да ги имате на ум овие две „мани” на Овенот во кревет. Прво, тој сака да доминира. Ако сте од оние жени кои во сексот му се препуштаат на партнерот, тогаш ова нема многу да ви пречи.

Друга забелешка за Овните е нивната брзина. Исто како грмотевиците, и тие брзо згаснуваат т.е. брзаат сексот да го доведат до крајот. Поради тоа, нема да обрнуваат големо внимание на партнерката и нејзините потреби, бидејќи на Овенот сепак најважно му е сопственото уживање.

Ако сте во состојба да преминете преку овие „недостатоци” или да ја скротите нивната природа – ве чека огномет во кревет!

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор