Бик (21.4 – 21.5)

Бик (21.4 – 21.5)

SHARE

Ќе го преиспитате емотивниот живот со кој генерално не сте задоволни. Иако во односот со партнерот имаше и прекрасни моменти, суштинскиот проблем не е решен. Подгответе се за некој нов. 

 

 

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор