Викенд-хороскоп за периодот од 11.11. до 13.11.2017

Викенд-хороскоп за периодот од 11.11. до 13.11.2017

SHARE

horoskop

Овен

Тешко наидувате на разбирање. Можна е стагнација, забавување на делата, непријатен збир на околности. На прв поглед се чини добро, но не е исклучен неуспех во плановите. Против едни работат силни конкурентни, загриженоста на други се во личното партнерство. Пред вас се и административни јадови. Во љубовта сте соочени со избор, а може да дојде време за разделба.

Бик 

Чувајте се од грешки, можеби сте соочени со избор на приватноста. А може да се случиле настани кои ќе ве занишаат. Ситуацијата влева страв, затоа разгледајте ги сите добро, за да се заштитите од грешки и заблуди. Ништо чудно да се случи и во работата – да работите за нечии интереси. За некои се јавува итно патување, други се ангажирани со домашни проекти.

Близнаци 

Резултатите се блиску. Ако имате одредени планови или очекувања, оваа недела да бидете подготвени. Долго сте ги подготвувале работите и резултатите веќе се блиску. Развојот на процесот се забрзува, затоа треба без одложување да го завршите. Дејствувајте на трепкање, за да не ја пропуштите златниата шанса. А во љубовта бидете разбирливи и великодушни, не плашете се, ништо нема да ве вознемири.

Рак 

Сметајте на поддршка. Бидете уверени во исправноста на начинот и покажете дека сте подготвени да ги доведете до крај. Свесни сте со очекуваните тешкотии, но нема да отстапите пред нив. Добро е дека може да смета на поддршка и можност која наскоро ќе ви биде дадена. Може да е шанса со која ќе откриете нови перспективи. Некои ќе го менуваат живеалиштето, други ќе се спасат од одолговлекуван домашен проблем.

Лав 

Промена во плановите. Ќе имате промена во почетните планови, а тие се толку поволни, колку и напрегателни. Затоа фокусирајте се на логиката и не заборавајте, од направеното досега зависи блиска иднина. Станува збор претежно за работа или важен за вас проект. За некои тешкотите се административни, кај други – домашни. Не вложувајте големи надежи и во љубовта.

Девица 

Работите се во ваши раце. Дури и да се наметне нешто да промените, станете активен иницијатор на оваа промена. И во работата, и во приватноста сè е во ваши раце. Основата ви е добра, па нема од што да се плашите, ќе се справите. Некои се спремаат за пат, други ги мобилизираат врските и контактите. Интимни вести.

Терезија

Моментот е специфичен. Посебна е вашата недела. Едни ќе ги зајакнуваат, други ги ги прекинуваат врските. За некои дојде времето на најголемиот професионален пробив, додека кај повеќето од вас настапува пресвртница во работата. Од сегашните активности зависат многу работи во иднина. Трудете се да не ги повторувате старите грешки и обидете се да ја согледате нова перспектива. И внимавајте да не ви излажат или сами да сте заведени.

Скорпија

Чувајте се од луѓе кои не ви посакуваат добро. Бидете внимателни и играјте само на сигурно. Во последно работите кај вас не се еднонасочни – едни се возбудени од иднината на постојаното или деловно партнерство, а за други тешкотиите се службени или материјални. А може да се соочувате со силни противници. Изградете си ги плановите на сигурна основа и се заштитени ќе бидете од сите страни.

Стрелец

Не плашете се од ризикот. Свесни сте со своите можности и знаете дека смислено барате подготвеност да го доведете започнатото крај. Ако станува збор за работата, пред вас се отвораат перспективи во друга област или сте во решавачка фаза поврзана со ослободување од стекнатите проблеми. Бранувањата се во приватниот живот. Во љубовта сепак не вложувајте големи надежи. Домашни проблеми.

Јарец

Не чекајте удари. Работите се задржуваат такви какви што се. Уште не е дојдено време да се летате со нови подвизи. Можеби ве нервира зависноста поврзана со монотонијата на задачите, но нема како. Одете чекор по чекор по патот и не пропаѓајте во крајности. Соберете сили, трупајте идеи и почекајте ја соодветната опција. Добро е што сте опкружени со луѓе кои ќе се сетат на идеи.

Водолија 

Сè зависи од вас. Ако сте подготвени да ја вложите целата своја сила во замисленото, работите сигурно ќе ги добиете. Се открива можност да напредувате во бизнисот, да блеснете со вештини во работата, да се пронајдете со нешто ново, обезбедувајќи си  вистински скок напред. Неопходна е повеќе убеденост во исправноста на начинот и успехот е ваш. Некои ќе патуваат во врска со лични дела.

Риби 

Личниот живот ви е на прво место. Загледајте се повнимателно во работата и секојдневните обврски. Непријатни изненадувања не се предвидуваат нема од што да се плашите. За едни најважни се патување и домашни промени. Бранувањата за други се љубовни. Сами знаете, потребно е време односите да созреат. Бидете трпеливи и не присилувајте ги работите.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор