Бик (21.4 – 21.5)

Бик (21.4 – 21.5)

SHARE

Избегнувајте конфронтации со личности што нешто ви значат. Обидете се да бидете посмирени и подобро да размислувате пред да направите нешто за што подоцна ќе се каете. Постои можност од парична загуба затоа ќе морате да бидете внимателни што правите и каде вложувате. Во семејството ве очекува пријатна домашна атмосфера каде целосно ќе се опуштите.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор