Трагедија ја поттикнала да ги создава овие фотографии

Трагедија ја поттикнала да ги создава овие фотографии

SHARE

Фотографката Карен Јерзик на напуштените простори гледа како на одлично место за создавање на нејзините страшни приказни. Моментот кој направил голема разлика во нејзината работа бил трагичен настан, смртта на нејзиниот татко, кој разбудил нешто друго во неа. Тагата и осаменоста довеле до развој на нејзината фотографија.

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор